Jokes

Sakit Hati

DR : eh gue kemaren jadi jalan haha for the first time gitu loh *tumben
DA : emang udah berapa lama sih De?
DR : 2 taun setengahan laah
NA : woow udah lama bgt itu De, kok dia ngga bosen sih? harusnya kan gak betah sama lu
DR : iyaa doong berarti gue lucu, makanya dia betah
NA : zz,gue kan mau bikin lu sakit hati De, malah narsis

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s